Pharma Business Solutions impreuna cu Colegiului Farmacistilor din Romania va invita sa luati parte la cel mai recunoscut eveniment dedicat farmacistilor si asistentilor de farmacie, Pharma Forum Bucuresti, care va avea loc la Hotel Ramada, Sala Terra Grand Ballroom, B-dul Poligrafiei nr. 3-5, in data de 4-5 octombrie 2012, incepand cu orele 09.00.

Moderatorul evenimentului este prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Printre temele aflate in dezbatere se numara: „Noua lege a sanatatii si relatia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sanatate”, „Sistemul farmaceutic din nou in schimbare”, „Reteta electronica- plusuri si minusuri in eliberarea unei retete”, „Cardul de sanatate – „buletinul” pacientului”, „Termenele de plata in sistemul actual”

Manifestarea va fi creditata cu 16 puncte EFC pentru farmacisti si cu 12 credite EFC pentru asistentii de farmacie, iar la lucrarile ei sunt asteptati 600 – 700 de farmacisti si asistenti de farmacie, precum si presedinti ai filialelor CFR.

Participantii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare.