“Grigore Alexandrescu”, “M.S. Curie” și “Victor Gomoiu” au devenit spitale suport COVID-19

0
64

Spitalele pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, “M.S. Curie” și “Victor Gomoiu” din București au fost incluse pe lista cu spitalele de suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți de a fi infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, spitalele vor avea structură dedicată pacienților COVID-19, inclusiv cu paturi ATI, cu circuite și linie de gardă separate.

Alături de cele trei unități spitalicești din București, lista cu spitalele suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți de a fi infectați cu virusul SARS-CoV-2 a fost completată și cu altele din Teleorman și Satu Mare.

Ad in title

Lista spitalelor a fost completată prin Ordinul nr. 1599/2020 pentru modificarea Ordinului ministrului sănătății nr. 555/2020 privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, a Listei spitalelor care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și în faza a II-a și a Listei cu spitalele de suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul SARS-CoV-2.

Completările au fost publicate în Monitorul Oficial.

Articolul precedentNecesarul de măști chirurgicale al României, acoperit de o companie din Maramureș
Articolul următorCe condiții trebuie îndeplinite pentru eliberarea avizului anual al OAMGMAMR