Zilele Institutului Clinic Fundeni, 1-3 noiembrie 2012

0
18

Sub indemnul „Iubeste viata!”, in perioada 1-3 noiembrie 2012, vor avea loc Zilele Institului Clinic Fundeni, o serie de evenimente care aduc in prim-plan activitatea institutiei, pacientii, dar si promovarea miscarii pentru sanatate.

Una dintre cele mai importante unitati medicale din Romania, Institutul Clinic Fundeni va prezenta cu acest prilej bilantul anului 2012, de la statistici si rezultate, la premiere si inaugurari. Totodata, reprezentantii I.C. Fundeni vor oferi informatii legate de proiectele in derulare si vor vorbi despre planurile de viitor ale institutiei. Pe tot parcursul celor trei zile, pentru cadrele medicale ale unitatii vor fi organizate simpozioane stiintifice care sustin nivelul ridicat de performanta si pregatire profesionala al acestora.

Cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni va avea loc Gala de Excelenta I.C. Fundeni, o ceremonia de recunoastere a meritelor specialistilor din institutie care au avut rezultate remarcabile anul acesta si a celor care au adus contributii importante in activitatile de cercetare.

Ad in title

Zilele Institutului Clinic Fundeni vor integra si activitati pentru pacienti si publicul larg. Avand in vedere ca una dintre premisele unei vieti sanatoase este miscarea, institutul lanseaza Fundeni Challenge, o competitie care promoveaza si sustine practicarea activitatilor fizice de catre fiecare persoana care isi pretuieste sanatatea.

„Pentru noi, fiecare pacient este important si facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i reda sanatatea. Cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni, eveniment care deja este o traditie, vom arata ca in sistemul medical romanesc se fac multe lucruri bune, vom demonstra ca se poate si la noi. De asemenea, va asteptam in toamna aceasta sa raspundeti afirmativ la Fundeni Challenge, provocarea de a face sport pentru sanatate. Deviza noastra este a€¹Iubeste viata!a€º, un indemn pe care il lansam tuturor!”, a declarat dr. Carmen Orban, managerul I.C. Fundeni.

Institutul Clinic Fundeni a fost fondat in anul 1959 si este una dintre cele mai mari unitati medicale din Romania. Anual, in Institutul Clinic Fundeni se interneaza aproximativ 100.000 de persoane, se efectueaza peste 300.000 de consultatii si cu mult peste 6.000.000 analize si de investigatii.

Articolul precedentExcesul de alcool impiedica refacerea dupa experiente traumatizante
Articolul următorMinisterul Sanatatii va verifica conditiile igienico-sanitare din unitatile de invatamant din tara