in fiecare an, in prima vineri a lunii octombrie, intreaga lume sarbatoreste Ziua Mondiala a Zambetului, o zi dedicata in intregime bunei dispozitii. Oamenii sunt indrumati ca in aceasta zi, mai mult ca in oricare alta, sa rada mai mult si sa ii faca pe cei din jurul lor sa zambeasca.

Zambetul este o expresie a starii de bine, de fericire si ajuta la atragerea bunavointei, deoarece transmite prietenie, apropiere, siguranta de sine. O fata senina si un zambet deschis raman intotdeauna o invitatie la socializare. Cu siguranta o dantura armonioasa garanteaza un suras frumos.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Zambetului, Clinica Stomatologica Multident ne indeamna sa avem grija de zambetul nostru. Prin educatie si igiena orala corecta putem preveni problemele stomatologice. in cazul in care ne confruntam cu anumite imperfectiuni dentare, nu trebuie sa lasam teama de stomatolog sa ne impiedice sa avem un suras armonios.

a€œCu totii ne dorim un zambet sanatos si frumos. Pentru asta avem nevoie de o ingrijire adecvata a danturii. Studiile arata ca 19% din populatia Romaniei nu s-a spalat niciodata pe dinti si 72% au probleme cu dantura – carii, tartru, halena. Informarea asupra riscurilor unei igiene dentare deficitare si constientizarea importantei adoptarii unei igiene orale corecte in randul populatiei este foarte importanta, mai ales la nivelul tinerei generatii”, a declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatog, specialist ortodontie si ODF la Clinica Stomatologica Multident.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti gasi accesand www.comunicatemedicale.ro