Zalău: Nou centru de promovare a sănătății inaugurat de Crucea Roșie

0
202
Foto: Crucea Roșie Română

Un nou centru de promovare a sănătăţii al Crucii Roșii, ca fost inaugurat, marţi, la Zalău, în prezenţa membrilor și autorităţilor:

„Aceste centre de promovare a sănătăţii sunt exemple concrete de colaborare eficientă pe plan local între Crucea Roşie Română, autorităţi şi diverse instituţii private. Impactul acestor centre de sănătate asupra societăţii noastre va fi semnificativ: oferă îngrijire medicală persoanelor care nu îşi permit din punct de vedere financiar acest serviciu, va salva vieţi şi va îmbunătăţi starea de sănătate a comunităţilor noastre. Este un pas important în direcţia unei societăţi mai echitabile şi mai sănătoase”, a transmis, cu acest prilej, preşedintele CRR, Camelia Şucu.

Centrul de promovare a sănătăţii din Sălaj oferă gratuit, servicii medicale şi sociale pentru vârstnici şi persoane vulnerabile precum medicină generală şi pediatrie, consiliere psihologică şi activităţi psihosociale, logopedie şi kinetoterapie. Activitatea acestuia se încadrează în proiectul Caravana de Sănătate, implementat de Crucea Roşie Română, în colaborarea cu Crucea Roşie Franceză.

Articolul precedentASSMB: Nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”
Articolul următorCapitală: Campanie de depistare a osteoporozei