ASSMB: Nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”

0
416

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și Fundația Tineri pentru Tineri invită părinții adolescenților din București la un nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”

„Este un eveniment interactiv, gratuit, care va avea loc marți, 24 octombrie, în intervalul orar 17.30 – 19.30, și este adresat tuturor bucureștenilor interesați să afle, direct de la specialiști, cum pot gestiona mai bine informațiile pe care vor să le transmită copiilor lor adolescenți, pentru a-i ajuta să adopte comportamente responsabile și să stabilească relații sănătoase cu cei din jurul lor” – precizează ASSMB.
Evenimentul se va desfășura în amfiteatrul de la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1. bl. B2, sc. 4, parter, Sector 4.
Sesiunile interactive sunt susținute de dr. Georgeta Sandu, medic primar în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB și Alexandra Miroslav, reprezentant al Fundației Tineri pentru Tineri.
Pentru înscriere și participare, toți cei interesați sunt rugați să parcurgă următorii pași:
  • Să dea like paginii ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
  • Să transmită un mesaj în privat, pe pagina de Facebook ASSMB, care să conțină mesajul ”Vreau să particip” și următoarele date personale: nume, prenume, numărul de telefon și adresa de e-mail, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.
Înscrierile se pot face până luni, 23 octombrie, ora 12.00. Participanții vor avea oportunitatea de a participa la discuții de grup, de a împărtăși experiențe și de a primi răspunsuri personalizate. Organizatorii oferă un mediu sigur și confidential, în care se pot împărtăși experiențe și învăța alături de alți părinți cu aceleași preocupări și îngrijorări. Întâlnirile se desfășoară cu participarea unor grupe de maximum 30 persoane.
Articolul precedentFABC: Rolurile esențiale ale celulelor hematopoietice
Articolul următorZalău: Nou centru de promovare a sănătății inaugurat de Crucea Roșie