Unitatea de terapie intensivă mobilă de la ”Marius Nasta” funcționează momentan fără pacienți

0
15

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, șef lucr. dr. Beatrice Mahler, a declarat luni seară, în urma incidentului de duminică seară la unitatea de terapie intensivă mobilă din cadrul Institutului, că unitatea mobilă funcționează momentan dar fără pacienți.

”În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente și o să vedem mâine (n.r. marți) din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”, a explicat șef lucr. dr. Beatrice Mahler la Digi24.

Reamintim că duminică seară, la ora 22:22, o alertă a fost dată de personalul medical din cadrul Institutului ”Marius Nasta”, care a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

Ad in title

În urma apelului la 112, forțele de intervenție s-au mobilizat masiv, mai multe mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD ajungând la fața locului.

Incidentul nu s-a soldat cu un incendiu, nimeni nu a fost rănit și pacienții au fost mutați în spital. În unitatea mobilă erau 7 pacienți.

Articolul precedentCând va începe vaccinarea anti-COVID-19 a angajaților din învățământ. Anunțul președintelui CNCAV
Articolul următorGermania dorește ieșirea treptată din izolare