Un scurtcircuit electric, cauza incendiului de la anexa SJU Ploiești

0
99

UPDATE: Pompierii prahoveni au stabilit că incendiul care a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o anexă a unei secţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a fost provocat de un scurtcircuit electric.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, focul a izbucnit la Biroul Asistenţă Socială de la Secţia Buna Vestire a SJU şi s-a manifestat pe o suprafaţă de 35 mp, cuprinzând obiecte de mobilier, aparate electrice, mase plastice şi documente.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o anexă a unei secţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, focul fiind rapid lichidat, astfel că nu se impune evacuarea pacienţilor.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit la Biroul Asistenţă Socială de la Secţia Buna Vestire a SJU.

Incendiul este deja lichidat şi nu se impune evacuarea pacienţilor, precizează ISU.

Articolul precedentMonitorul Oficial: Decret privind eliberarea din funcție a unui membru în Consiliul de administrație al CNAS
Articolul următorModificări ale Ordinului privind criteriile de performanță în baza cărora contractul de management poate fi prelungit sau poate înceta înainte de termen