Un corp de cladire al Spitalului Clinic de Ortopedie si Traumatologie Foisor din Bucuresti a fost finalizat si dat in folosinta

0
41

Un corp de cladire al Spitalului Clinic de Ortopedie si Traumatologie Foisor din Bucuresti a fost finalizat si dat in folosinta in data de 4 aprilie 2014.

La deschidere a luat parte si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

a€œCorpul de spital pe care-l vizitam astazi (n.r. 4 aprilie 2014) a fost construit intr-un an de zile, cu tot cu finisaje si cu dotari. Este vorba despre saloane ultramoderne, demne de anii in care traim. Este unul din spitalele modernizate, cu toate utilitatile necesare unei unitati medicale de nivel european. Cred ca si romanii au dreptul sa beneficieze de un spital ultramodern, unde se practica interventii chirurgicale de inalta tehnicitate”, a declarat primarul general al Capitalei.

Ad in title

in ceea ce priveste evolutia proiectului de extindere si modernizare a Spitalului Foisor, primarul Sorin Oprescu a explicat ca a€œin perioada urmatoare se vor construi celelalte corpuri de cladire. Prin constructiile noi se va mari capacitatea spitalului de la 119 paturi la 247 paturi, va creste numarul salilor de operatie – de la 5 la 8 sali de operatie. in fapt, vorbim de dublarea numarului de operatii care se efectueaza anual si prin crearea unor sali speciale de preanestezie, care permit o dinamizare a acestor interventii chirurgicale”.

De asemenea, primarul general al Capitalei a mai adaugat ca la Spitalul Foisor va fi creata o sectie ATI la standarde europene prin realizarea unui sistem modern de monitorizare a pacientilor si a subliniat ca in acest fel doreste sa arate toate cele 19 spitale aflate in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti.

Mai multe detalii despre modernizarea Spitalului Clinic de Ortopedie si Traumatologie Foisor din Bucuresti puteti citi pe www.comunicatemedicale.ro.

Articolul precedentImplantul mamar si rinoplastia – cele mai populare operatii estetice si in 2014
Articolul următorPeste 300 de medici prezenti la Conferinta Nationala „Actualitati in Vaccinologie” – RoVaccin 2014