Implantul mamar si rinoplastia – cele mai populare operatii estetice si in 2014

0
22

Numarul femeilor din Romania care apeleaza la operatii estetice a crescut in primele trei luni ale anului 2014, fata de aceeasi perioada a anului trecut. in schimb, preferintele romancelor in materie de proceduri de infrumusetare raman constante. Astfel, si in prima parte a anului 2014 cele mai populare operatii estetice sunt implanturile mamare, rinoplastia si lipoaspiratia asistata de laser.

in primele trei luni ale anului in curs, numarul femeilor care au apelat la implanturi mamare a crescut cu aproximativ 25% fata de inceputul anului trecut. Potrivit chirurgului estetician, in primele luni din 2014 numarul rinoplastiilor a crescut cu un procent de 30%, comparativ cu primele luni din 2013, in timp ce solicitarile pentru lipoaspiratia asistata de laser au crescut cu 15%.

in topul preferintelor in materie de interventii estetice se afla si marirea buzelor cu acid hialuronic si procedurile de stergere a ridurilor.

Ad in title

Romania se afla pe locul 25 in lume la numarul de operatii estetice efectuate pe an, arata ultimele statistici publicate in 2011 de Societatea Internationala de Medicina Estetica, singura organizatie care strange informatii cu privire la numarul si tipul de proceduri chirurgicale realizate la nivel mondial intr-un an. Datele privind numarul interventiilor de infrumusetare realizate in 2013 vor fi publicate anul acesta, in luna iunie.

Articolul precedentARPIM solicita publicarea imediata a listei actualizate de medicamente compensate si gratuite
Articolul următorUn corp de cladire al Spitalului Clinic de Ortopedie si Traumatologie Foisor din Bucuresti a fost finalizat si dat in folosinta