Un copil de 11 ani si-a dat foc in gradina casei!

0
274

Un copil de 11 ani din comuna clujeana Caseiu a suferit arsuri de gradul IV pe 90% din suprafata corpului, dupa ce si-a dat foc in gradina casei sale. Acesta se afla in stare grava la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Conform comunicatului de presa al Inspectoratului de Politie al judetului Cluj, baiatul si-a dat foc in gradina imobilului, folosind combustibil dintr-o sticla de plastic. Baiatul a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Dej. Din cauza arsurilor de gradul IV, pe 90% din suprafata corpului, viata ii era pusa in pericol. Minorul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Politistii din Cluj efectueaza cercetari pentru a determina cauzele incidentului.

Parintii copilului sunt in stare de soc. Potrivit primarului comunei Caseiu, Silviu Bodor, parintii si bunicii baiatului erau in casa in momentul tragediei. Acesta a relatat ca baiatul a luat o sticla de benzina, a iesit in gradina si si-a dat foc. Satenii l-au vazut pe copil arzand si au sunat la 112.

Articolul precedentCopil roman nascut in Italia fara drept la sanatate in Romania!
Articolul următorMedicii de familie vor putea prescrie medicamente in functie de plafoane