UMFCD: Congresul Studențesc „Dent-X”, 25-31 martie, „locul unde teoria întâlnește practica”

0
340
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București împreună cu Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează cu sprijinul Direcției Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, Congresul Studențesc „Dent-X”, în perioada 25-31 martie.
Evenimentul reprezintă, potrivit reputatei instituții, una dintre cele mai mari manifestări studențești din sfera stomatologică ce reprezintă inițiativa Ligii Studenților la Medicină Dentară București, ce a luat naștere cu mult timp în urmă, din dorința de a pregăti drumul viitorilor specialiști către o cariera de succes.
„Participarea studenților la un astfel de congres este o experiență de neuitat și unică în fiecare an. Este locul unde teoria întâlnește practica, unde participanții pot vedea cum ceea ce au învățat în sălile de curs se aplică în lumea reală. E o oportunitate de a vedea cum se lucrează în echipă, de a învăța de la experiențele altora și de a-și dezvolta abilitățile de înțelegere și comunicare”, precizează reprezentanții UMFCD.
Articolul precedentAl patrulea cabinet stomatologic autorizat care va deservi elevi şi preşcolari
Articolul următorPremieră medicală națională: Spitalul Clinic „Sfânta Maria” din Capitală, primul acreditat pentru transplantul de tub digestiv