Trusa medicala pentru vacanta in farmacii, la preturi speciale

0
208

Persoanele care pleaca in vacanta – si nu numai – isi pot face trusa medicala, in aceasta vara, in farmaciile Remedio din intreaga tara, beneficiind de recomandari personalizate si produse la preturi speciale.

in cele 63 de farmacii Remedio din tara se gasesc formulare speciale cu recomandari de produse pentru afectiuni specifice verii: protectie solara, ingrijire dupa plaja, prevenirea intepaturilor de insecte, prim-ajutor, alergii, dureri sau probleme digestive. Pacientii beneficiaza de aceste recomandari incepand din luna iunie a acestui an.
Recomandarile Remedio sunt parte a demersului de promovare a preventiei in randul pacientilor romani care, conform datelor, prefera sa isi trateze afectiunile in loc sa le previna.

„Romanii ar trebui sa previna toate afectiunile specifice acestui anotimp. Datele noastre arata ca exista o tendinta de crestere a consumului de medicamente pentru diferite tipuri de afectiuni, respectiv enterocolite, luxatii sau alergii. in special, am inregistrat cresteri substantiale la produsele incluse in recomandarile Remedio pentru trusa de vacanta. Este o crestere semnificativa a consumului, insa explicatia sta in comportamentul reactiv al pacientilor romani. Ne dorim ca acestia sa fie pregatiti pentru orice situatie, iar trusa de vacanta Remedio a fost conceputa special pentru a raspunde unei game cat mai largi de nevoi si asteptari”, a precizat Amalia Georgescu, director general Remedio.
Pentru trusa de vacanta, recomandarile sunt structurate in doua categorii, pentru copii si pentru adulti. Recomandarile pentru adulti vizeaza protectia solara, ingrijirea buzelor, ingrijirea dupa plaja, arsurile solare, ingrijirea parului si a picioarelor, prevenirea intepaturilor de insecte, prim-ajutor si dureri, alergii, luxatii si contuzii, probleme gastrice.
Pentru copii, recomandarile vizeaza protectia solara, ingrijirea corpului, prevenirea si tratarea intepaturilor de insecte, tuse, febra si dureri, deshidratare.

Sursa: Agerpres

Articolul precedentNoua lista cu medicamente compensate si gratuite
Articolul următorAntiinflmatoarele – steroidiene si nonsteroidiene