Tratamentele pentru cele 38 de victime din Colectiv pot fi decontate

0
21

Decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime din Colectiv a fost deblocata, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii. Acest lucru a fost posibil dupa ce Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti a finalizat, cu sprijinul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si al Ministerului Sanatatii, verificarile in cazul celor 38 de victime din Colectiv ale caror tratamente fusesera invalidate la decontarea catre spitale.

in urma verificarilor, din suma totala pe care spitalele o mai aveau de recuperat (1.174.218,53 lei), s-au putut debloca spre decontare suma 1.167.343,33 lei.

Din cele 6 spitale vizate, 5 spitale mai trebuie sa recupereze o suma totala de 6.875,2 lei din cauza unor raportari in SIUI invalidate de catre scoala Nationala de Sanatate Publica. Acestea sunt: Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Universitar de Urgenta Elias si Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, se mai arata in comunicatul de presa.

Ad in title

Pentru analiza motivelor pentru care serviciile au fost respinse, Ministerul Sanatatii recomanda spitalelor mentionate sa se adreseze scolii Nationale de Sanatate Publica.

Articolul precedentPiureul de legume si cel de fructe sunt primele alimente ce se introduc in alimentatia bebelusului, pe langa laptele matern
Articolul următorObiceiuri periculoase care afecteaza smaltul dintilor: alimentele acidulate provoaca eroziuni sau carii