Asociatia Transplantatilor din Romania dedica luna iulie 2016 donatorilor de organe

0
19

Asociatia Transplantatilor din Romania (ATR) implineste 20 de ani de activitate in iulie 2016. Cu acest prilej, membrii ATR dedica intreaga luna iulie donatorilor de organe stiuti si nestiuti, potrivit unui comunicat de presa al ATR.

Conform reprezentantilor ATR, spiritul lunii iulie 2016 – Luna Donatorului de organe- va fi acela al recunostintei, multumirii si comemorarii. Prin urmare, vor fi organizate, in 20 de localitati din tara, ceremonii religioase de pomenire a Donatorilor – ingeri.

La ceremonii pot participa pacienti, dar si cei care au nevoie de transplant, donatori, familiile donatorilor, medici specialisti, coordonatorii de transplant.

Ad in title

Prima ceremonie va avea loc in Oradea, in data de 1 iulie, la ora 11, la „Biserica cu Luna” din centrul orasului, se mai precizeaza in comunicatul de presa al ATR.

Asociatia Transplantatilor din Romania s-a infiintat in data de 16 iulie 1996, cu suportul consultativ al prof. dr. Mihai Lucan.

Articolul precedentPiureul de legume si cel de fructe sunt primele alimente ce se introduc in alimentatia bebelusului, pe langa laptele matern
Articolul următorObiceiuri periculoase care afecteaza smaltul dintilor: alimentele acidulate provoaca eroziuni sau carii