Traian Basescu: Am simtit pe pielea mea neregulile sistemului sanitar!

0
226

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, spune ca a simtit pe propria-i piele ce inseamna sistemul sanitar romanesc. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, acesta a povestit cum a fost nevoit sa astepte opt ore la Spitalul Elias, medicii de aici nestiind ce sa ii faca.

„Lucrurile astea le-am trait pe pielea mea. Am asteptat opt ore la Elias si nu se puteau hotari daca sa ma opereze si unde. Eu, presedintele Romaniei, am stat opt ore. Cand a hotarat SPP sa ma urce in avion, eram amortit”, a declarat presedintele Traian Basescu.

Şeful statului spune ca a ales sa se opereze la Viena in urma unui sfat oferit de catre un fost coleg al sotiei sale.

Presedintele considera ca o parte din probeleme actuale ale sistemul de sanatate s-au produs din cauza fostei conduceri. „Problema e ca m-am inselat o data cu domnul Nicolaescu. Domnul Nicolaescu mi-a garantat ca face reforma Sanatatii si l-am sustinu la lansare. Pe urma am vazut ca toata preocuparea lui a fost legata de medicamente, nu de modernizare”, a explicat Basescu.

Potrivit luiTraian Basescu, noul Ministru al Sanatatii, Ion Bazac, ar trebui sa ia in considerare raportul Comisiei de Sanatate de la Cotroceni, care evidentiaza o imagine exhaustiva a sistemului.

Articolul precedentColegiul Medicilor contesta ancheta efectuata de catre MS in cazul de la Slatina!
Articolul următorNicolaescu: „Traian Basescu s-a dus la spital prin cunostinte si relatii”