Testari gratuite ale auzului si vazului

0
219

Locuitorii sectorului 4 vor putea beneficia, pe tot parcursul lunii iulie, de testarea gratuita a auzului si vazului, in baza unui parteneriat incheiat de Primaria sectorului 4 cu Clinica Audio – Optica.

Persoanele cu probleme de auz, dar si cele sanatoase se pot prezenta la controlul de testare si diagnosticare audiometrica, urmand sa primeasca dioptriile stabilite de personal specializat in Elvetia si Germania.

in urma consultului, medicii specialisti din clinica pot elibera prescriptii medicale si pot emite recomandari pentru protezare auditiva. Toti cei depistati cu deficiente de vedere si auz vor fi consiliati asupra modului in care pot intra in posesia unor ochelari sau a unui aparat auditiv.
Persoanele care vor prezenta si biletul de trimitere de la medicul de familie vor beneficia in plus de o consultatie ORL gratuita.

Programarile pot fi obtinute zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8,30 – 17,00, la telefonul 021/634.67.35, precum si la sediul cabinetului din sos. Oltenitei nr. 134/136, bloc MAI, sc. B, parter, sector 4 (punctul de lucru fiind in apropierea statiei de metrou Brancoveanu).

Sursa: Agerpres

Articolul precedentTransplantul, solutie terapeutica pentru multe afectiuni
Articolul următorEcografie tripleti – Ecografia