Tel Verde la CAS Alba Iulia, pentru indrumarea bolnavilor

0
172

Bolnavii din judetul Alba Iulia, care nu gasesc in farmacii medicamentele de care au nevoie, pot contacta Casa de Asigurari de Sanatate, la un numar de telefon gratuit, pentru a fi informati care sunt unitatile farmaceutice ce detin produsele solicitate.

Directorul Casei de Asigurari de Sanatate, Gheorghe Ştef, a declarat pentru Sanatatea TV ca farmaciile din Alba Iulia nu se confrunta in momentul curent cu lipsa medicamentelor, aceasta metoda fiind adoptata doar ca o forma de precautie. Gheorge Ştef s-a aratat ingrijorat de consecintele continuarii protestului importatorilor si distribuitorilor de medicamente. Acesta a subliniat ca oricine are nevoie de un anumit medicament poate sa contacteze Casa de Asigurari de Sanatate prin Tel Verde 0800800976, iar CAS Alba va cauta in farmacii si ii va indruma pe solicitanti exact la unitatea farmaceutica ce detine medicamentul respectiv.

Gheorghe Ştef a mai adaugat ca asiguratii din judetul Alba Iulia pot apela Casa de Asigurari de Sanatate oricand sunt in dificultate si au nevoie de un anumit serviciu.

Articolul precedentCentru european statistic de monitorizare a cazurilor oncologice
Articolul următorVirusul HIV ar putea fi invins!