Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua

0
19

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino are o sala de operatie complet noua, in cadrul sectiei de Chirurgie generala, se arata intr-un comunicat de presa emis de Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Potrivit documentului, sala de operatie a fost complet reabilitata cu ajutorul unei donatii de 400 de mii de euro facute de o romanca stabilita in Marea Britanie de peste 30 de ani. Din aceeasi bani sectia de Neonatologie a spitalului a fost dotata cu sase echipamente medicale moderne pentru ingrijirea nou-nascutilor.

Aparatura din blocul operator al sectiei de Chirurgie este de ultima generatie si a fost achizitionata din fondurile Primariei Municipiului Bucuresti, se mai arata in comunicat.

Ad in title

Conform aceleasi surse, in perioada urmatoare vor fi reabilitate si celelalte sali de operatie din sectia de Chirurgie Generala, bugetul necesar studiului de fezabilitate fiind alocat de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Articolul precedentCercetatorii au descoperit un medicament care ar putea preveni extinderea cancerului de prostata
Articolul următorCongresul Neurodiab 2017: singurul eveniment stiintific din Romania specializat exclusiv pe neuropatia diabetica