Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie

0
109

La Bucuresti are loc, astazi si maine, Forumul National de Gineco-Oncologie. Evenimentul a fost deschis de o conferinta dezbatere, cu tema „Politici de Sanatate viabile in afectiunile gineco-oncologice”.

La conferinta participa ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, prof. . Patriciu Achimas-Cadariu, conf. dr. Diana Loreta Paun, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti, prof. dr. Catalina Poiana, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, dar si alti specialisti din domeniu.

Forumul National de Gineco-Oncologie este coordonat stiintific de prof. dr. Patriciu Achimas-Cadariu si se des in parteneriat cu:

a· Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucuresti
a· Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca
a· Institutul Regional de Oncologie Iasi
a· Societatea Nationala de Oncologie Medicala din Romania
a· Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania
Manifestarea va ingloba doua evenimente:

a· Manifestarea stiintifica: UPDATE iN AFECȚIUNILE GINECO-ONCOLOGICE, este menita sa aduca in prim-plan provocarile afectiunilor gineco-oncologice in practica clinica si prezentarea ultimelor noutati stiintifice cu privire la cancerele din sfera ginecologica, din punctul de vedere al preventiei, diagnosticului si al tratamentului acestor afectiuni.

a· Conferinta-dezbatere: POLITICI DE SĂNĂTATE VIABILE iN AFECȚIUNILE GINECO-ONCOLOGICE, care va aborda cancerele ginecologice, ca problema sociala, pentru a gasi solutii viabile care sa contribuie la realizarea unui management eficient al acestor patologii.

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentCongresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Articolul următorMinisterul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina