Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze”

0
4

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si-a exprimat convingerea ca va gasi o rezolvare pentru problemele financiare ale Spitalului Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Ministrul s-a intalnit astazi, cu angajatii si conducerea unitatii sanitare, informeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa.

„A fost o intalnire de lucru in care am vrut sa obtin propria evaluare a situatiei de la acest spital si sa vad ce se se poate face pentru ca pacientii sa primeasca serviciile medicale de care au nevoie. Exista medici buni aici, care au salvat multe vieti , dornici sa munceasca in continuare. Problemele financiare ale spitalului vor fi analizate si sunt sigura ca vom gasi o rezolvare. Eu cred ca acesta este un moment 0. Chestiunile administrative le vom discuta in continuare, vom face evaluari impreuna cu o comisie desemnata. Acum am si evaluarea mea. Vor exista masuri administrative, dar cel mai important este ca acest spital sa functioneze. Medicii au in grija multi pacienti, cu multe probleme, pe care trebuie sa ii trateze si asta este cel mai important in acest moment”, a declarat Sorina Pintea, la finalul intalnirii.

Ministrul Sanatatii a anuntat si ca a discutat cu personalul din spital despre regulamentul sporurilor si a fost informata ca personalul si-a primit salariile.

Articolul precedentCercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Articolul următorLa Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa