Șeful Grupului de Comunicare Strategică și-a anunțat demisia

0
152

sursa foto: Andi Manciu/ Facebook

 

Șeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, și-a anunțat luni dimineață demisia. El a caracterizat perioada cât s-a ocupat de comunicarea guvernamentală ca fiind ”o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări”.

Ad in title

”M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate. Vreau să le mulțumesc celor care mi-au acordat încredere și sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final”, a precizat Manciu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Andi Manciu a menționat că este mulțumit de felul în care se realizează comunicarea guvernamentală și își manifestă aprecierea față de toți cei din Direcția de comunicare a Guvernului.

”Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe. Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a mai spus Manciu.

Articolul precedentValeriu Gheorghiță, despre tulpina indiană a SARS-CoV-2
Articolul următorMS și Universitatea Tehnică de Construcții București, parteneriat pentru evaluarea securității spitalelor