Șase elevi din Bucuresti au ajuns la spital, dupa igienizareascolii

0
273

Șase elevi din Bucuresti au ajuns la spital, dupa igienizarea Școlii 133. Copiii, cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani au fost transportati la spital – 4 au fost dusi la Spitalul Grigore Alexandrescu si 2 la „Marie Curie”, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. 

Igienizarea a fost necesara dupa confirmarea mai multor cazuri de gripa. Școala a fost evacuata si mai multi elevi sunt evaluati medical, dupa ce au acuzat disconfort respirator si dureri de cap.

„Masura de a nu permite accesul elevilor sau personalului in şcoala, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevazuta in procesul verbal realizat dupa efectuarea dezinfectarii. Prin urmare, şcoala a permis accesul elevilor şi personalului. Astazi, dupa ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, şcoala a anunţat şi Salvarea şi pompierii”, precizeaza Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

La scoala 133 a fost trimisa si o autospeciala pentru victime multiple.

 DSP Bucuresti a trimis la fata locului o echipa de inspectori sanitari pentru a demara o verificare. De asemenea, DSP Bucuresti a contactat managerii spitalelor de copii , Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu si Spitalul Marie Curie pentru acordarea asistentei medicale de specialitate.

 

Articolul precedentPacientele oncologice vor putea beneficia de decontarea interventiei chirurgicale de simetrizare a glandei mamare reconstruite
Articolul următorChiar sunt visele proiecţii ale dorinţelor şi temerilor noastre ascunse?