Săptămâna Mondială a Spațiului, marcată de o conferință organizată de Centrul de inovație si e-Health din cadrul UMF „Carol Davila”

0
874
Foto: Facebook/ Centrul de Inovație si e-Health
Cu ocazia Săptămânii Mondiale a Spațiului, în Amfiteatrul „George Emil Palade” a avut loc pentru prima dată Conferința “Health and Space” organizată de Nucleul de Medicină Spațială din cadrul Centrului de inovație si e-Health cu ajutorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în colaborare cu Societatea Studenților în Medicină din București.
„În cadrul evenimentului, studenții Geani Teodorescu, George Temeș, Tudor Teodorescu și Alfred Stoica, membrii ai Nucleului de Medicină Spațială, sub îndrumarea prof. univ. dr. Raluca Papacocea, au adus în prim plan și discutat cu publicul rezultatele cercetării din ultimul an și principalele modificări fiziologice ce apar la astronauți în microgravitație.
Conectați prin Zoom, membrii din comunitatea internațională precum Prof. Univ. Dr. Thais Russomano-CEO InnovaSpace și actualul Ambasador Alumni, Dr. Ovidiu Florică, au răspuns la întrebările colegilor dornici și au expus câteva dintre oportunitățile de voluntariat internațional, dar și alte modalități de implicare” – relatează reprezentanții Centrului de Inovație si e-Health din cadrul UMF „Carol Davila”.
Articolul precedentCaravana Livero 2 -SUD la Rovinari: Zeci de cetățeni testați gratuit cu sprijinul medicilor voluntari
Articolul următorDr. Tudor Ciuhodaru, inițiatorul unui demers legislativ împotriva traficului de droguri în școli: „„Vreau toleranță zero pentru cei care ne ucid copiii”