SanatateaTV.ro a fost premiata la Zilele Institutului Clinic Fundeni

0
50

SanatateaTV.ro, prima televiziune online dedicata exclusiv sanatatii, a fost premiata in cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni.

Mai exact, platforma SanatateaTV.ro a primit diploma de excelenta si recunostinta pentru profesionalismul cu care a mediatizat activitatile si rezultatele Institutului Clinic Fundeni de-a lungul timpului.

Premierea a avut loc in prezenta Ministrului Sanatatii, dr. Nicolae Banicioiu, a Presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dr. Vasile Ciurchea, a Consilierului de Stat, Departamentul de Sanatate Publica, dr. Diana Loreta Paun si a multor altor personalitati ale lumii medicale romanesti.

Diplome de excelenta si recunostinta au fost acordate si unor personalitati ale vietii medicale, sociale, autoritati, organizatii non-guvernamentale si mass-media din Romania, care au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 se vor derula in perioada 30 septembrie – 4 octombrie si marcheaza 56 de ani de activitate sustinuta a unitatii, in sprijinul pacientului. in acelasi timp reprezinta si un moment de bilant al activitatii medicale din ultimul an, precum si de prezentare a proiectelor de viitor care implica dezvoltarea si imbunatatirea activitatii si expertizei medicale.

Articolul precedentZilele Institutului Clinic Fundeni incep astazi
Articolul următorA inceput a IV-a Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare