Salveaza o viata! La doar 3 ani, i-a fost extirpata o tumora pe creier. Daria are nevoie de sprijinul nostru ca sa invinga boala

0
54

Viata Dariei Dima, o fetita de numai 3 anisori din Constanta, a fost salvata in ultima clipa de medicii bucuresteni, care i-au extirpat o tumora pe creier de 15 mm. Biopsia a aratat, insa, ca micuta mai trebuie sa treaca un prag foarte important pentru ca boala sa nu recidiveze.

Medicii i-au recomandat ca sedintele de radioterapie, necesare pentru a stopa o eventuala reaparitie a bolii, sa fie facute in strainatate, deoarece tara noastra inca nu dispune de tehnologia necesara. Astfel, Daria a fost transferata la un spital din Turcia, insa din pacate, costurile sedintelor de radioterapie, care se ridica la 17.000 de Euro, depasesc cu mult posibilitatile financiare ale mamei.

De aceea, Asociatia „Salveaza o inima”, cea care a ajutat cu acoperirea integrala a costurilor interventiei chirurgicale, a redeschis campania de strangere de fonduri pentru Daria.

Pana acum, s-a strans 69% din suma necesara, iar fetita este nerabdatoare ca totul sa se termine cu bine si sa poata avea o copilarie normala.

Cei care vor sa o ajute pe Daria sa se intoarca acasa sanatoasa o pot face printr-un SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul „Daria” sau donand online (prin card sau Paypal) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/.

De asemenea, donatii pot fi facute in conturile bancare ale Asociatiei „Salveaza o inima”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont in Lei),
RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont in Euro),
RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in Dolari).

Articolul precedentProf. dr. Gabriela Jimborean: Acum 5 ani incidenta fumatorilor era de 37%. In prezent sunt circa 27% fumatori activi
Articolul următorDr. Dorin Vancea: Este nevoie de Centre de Excelenta pentru diagnosticare precisa in cancerul bronhopulmonar