Reprezentantii pacientilor cu diabet, dezbatere despre Programul National de Diabet, la Congresul Federatiei Romane de Diabet

0
52

in perioada 8-11 noiembrie 2017, la Sibiu are loc editia a 15-a a Congresului Federatiei Romane de Diabet Nutritie si Boli Metabolice.

Pe langa sesiunile stiintifice dedicate profesionistilor din specialitatea de diabet, respectiv arii medicale conexe, in programul evenimentului sunt incluse si sesiuni destinate persoanelor cu diabet, axate pe discutarea problemelor curente pe care acestea le intampina, precum si pe identificarea unor solutii in acest sens.

Programul National de Diabet Zaharat a fost tema centrala a unei astfel de sesiuni, la care, pe langa reprezentanti ai Federatiei Asociatiilor Diabeticilor din Romania, au participat si Conf. dr. Corneliu-Florin Buicu, Presedintele Comisiei pentru Sanatate si Familie din Camera Deputatilor, Conf. dr. Cornelia Bala, membru in Comisia de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice din Ministerul Sanatatii, respectiv Conf. dr. Ioan Andrei Veresiu, Presedintele Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, transmit corespondentii SanatateaTV.ro, prezenti la eveniment.

Articolul precedentTest autoadministrabil pentru depistarea HIV, lansat in Romania
Articolul următorCinci semne ca esti insarcinata si nu gripata