Proteza dentara necesita o ingrijire speciala

0
15

Proteza dentara poate cauza complicatii atunci cand nu este respectata igiena orala. De aceea, pentru a preveni aparitia unor situatii neasteptate, este bine ca persoana care poarta proteza dentara sa respecte cateva reguli de ingrijire si mai ales recomandarile facute de medicul stomatolog.

in primul rand, proteza dentara trebuie curatata riguros, urmand sfaturile medicului stomatolog, pentru a evita iritarea gingiilor. in timp ce unii medici stomatologi recomanda inlaturarea protezei dentare pe timpul noptii pentru ca tesuturile aflate sub proteza sa nu se lezeze, altii nu-i sfatuiesc pe pacienti sa scoata proteza pe timpul noptii pentru ca acest lucru va ingreuna procesul de adptare.

De asemenea, pentru a impiedica aparitia infectiilor la nivel dentar pacientii cu proteza dentara trebuie sa adopte o dieta echilibrata. Nu in ultimul rand, vizita la medicul stomatolog este mai mult decat necesara si trebuie facuta o data la sase luni.

Ad in title

Mai multe informatii puteti afla de la specialistii Clinicii Stomatologice Multident.

Clinica Stomatologica Multident este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii personalizate pentru fiecare dintre ei. Clinica ofera servicii clinice de inalta calitate, tehnologie stomatologica de ultima ora, profesionisti dedicati nevoilor pacientilor, intr-un mediu prietenos si reconfortant. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. De aceea, specialistii Clinicii Stomatologice Multident se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie.

Mai multe informatii despre acest subiect gasiti aici

Articolul precedentMunca intr-un mediu stresant creste riscul de boli cardiovasculare
Articolul următorDe ce nu trebuie sa iti fie teama de operatia de marire de sani. Mituri reale si false despre augumentarea mamara