Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer

0
58

Asociatia P.A.V.E.L, asociatia parintilor care au copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave, la initiativa arhitectului Daniel Bratescu, deruleaza un proiectin vederea sustinerii a 10 copii cu diagnostic oncologic si probleme sociale grave. Mai exact, copiilor le vor fi donati toti banii incasati in urma vanzarii a 100 de oua de gasca sculptate cu ajutorul unei freze pentru medicina dentara.

Campania a fost demarata in preajma sarbatorilor pascale, iar vanzarea oualor va continua pana la inaltare, in data de 17 mai, dupa cum a afirmat Iuliana Ghidu, directorul executiv al Asociatiei P.A.V.E.L, intr-o interventie telefonica pentru www.sanatateatv.ro .

„Am vrut sa lansam campania pe 15 februarie, cand se marcheaza Ziua Internationala a Copilului bolnav de Cancer, dar nu am reusit. Am sperat ca vom vinde ouale pana la Paste, dar nu a fost asa. S-au vandut cam jumatate dintre ele, mai avem 52”, a explicat Iuliana Ghidu.

Pretul unui ou este de 50 de euro, iar dupa ce vor fi vandute toate cele o suta de bucati, fiecare din cei zece copii va primi 500 de euro, contravaloarea a zece oua, a adaugat directorul executiv al Asociatiei P.A.V.E.L.

Ouale pot fi achizitionate de pe site-ul 100carvedeggs.com. Tot de aici oamenii pot afla si povestile copiilor la care vor ajunge banii adunati din vanzare. Informatii despre campanie pot fi gasite si pe pagina de Facebook a Asociatiei P.A.V.E.L.

Fiecare sculptura este livrata impreuna cu un suport de lemn, un dom de sticla si un certificat de autenticitate.

Articolul precedentStudentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Articolul următorPrognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare