Proiect de succes realizat de cinci medici clujeni

0
224

Cinci cunoscuti medici specialisti in obstetrica-ginecologie din Cluj-Napoca au deschis primul spital particular de profil din oras, transmite corespondentul AGERPRES.

Spitalul Gynia are zece saloane cu cate doua paturi fiecare, un bloc pentru nasteri, un bloc operator, o sectie de terapie intensiva, cabinete pentru tratamente ambulatorii si ecografie. Cei cinci medici se mandresc ca faptul ca intr-o luna in clinica s-au nascut 37 de copii, care au facut fericite tot atatea mame.
Grupul a finantat intregul proiect printr-un credit bancar si a urmat pas cu pas strategia elaborata in vederea dotarii clinicii la standarde europene.

Dr. Anna Zsigmond, unul dintre cei cinci initiatori, administreaza la ora actuala clinica. Ea declara ca spitalul functioneaza deja de doua luni iar pacientii sunt numerosi si multumiti de serviciile medicilor specialisti.

„Astfel ne-am inchipuit noi ca trebuie sa se desfasoare activitatea intr-un spital: spre binele celor ce vin aici, apoi fara compromisuri si mai ales fara stres. Aceste premise confera calitate. Pe primul plan ramane insa idealismul nostru”, afirma dr. Zsigmond.
Cel mai mare spital privat din Romania, Life Memorial Hospital din Bucuresti, are 100 de paturi, 40 de cabinete si cinci sali de operatie. Aproximativ 70 de medici si 60 de colaboratori asigura serviciile medicale.

Sursa: Agerpres

Articolul precedentPrimul centru de procesare si depozitare de celule stem
Articolul următorTeoria lui Darwin, o polemica ce dureaza de un secol si jumatate