Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate

0
6

„Daca aveti o solutie digitala pentru spitale care este gata pentru comercializare, ar trebui sa profitati de sansa si sa o prezentati unui grup de experti de la eHealth Roadshow in timpul congresului Asociatiei Europene a Managerilor de Spital 2018 (EAHM), care are loc pe 26 septembrie la Cascais, in Portugalia.” Acesta este mesajul transmis de reprezentantii Comisiei Europene (CE) catre toate persoanele interesate de promovarea in domeniul sanatatii digitale. Evenimentul va reuni companii digitale din sanatate si reprezentanti ai spitalelor, iar cei care vor sa participe se pot inscrie pana la 27 august.

eHealth Roadshow este un serviciu gratuit care vizeaza construirea la cele mai inalte capacitati si promovarea spiritului antreprenorial in cadrul IMM-urilor europene in domeniul sanatatii digitale. Programul cuprinde o sesiune publica ce se va desfasura la al 27-lea congres EAHM, in cadrul caruia o serie de IMM-uri promitatoare si inovatoare au posibilitatea sa-si expuna solutiile digitale de sanatate. Fiecare prezentare este urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri, cu implicarea directa a unui comitet de experti. Firmele interesate trebuie sa aplice online si sa citeasca Ghidul pentru succes. Fiecare aplicatie va fi revizuita cu atentie, iar cele mai promitatoare companii vor fi invitate sa participe la Cascais, in Portugalia. Criteriile de selectie includ: maturitatea produsului, veniturile si gradul de pregatire pentru internationalizare.

Evenimentul este organizat ca parte a proiectului eHealth Hub finantat de UE, unul dintre scopurile acestuia fiind sprijinirea comercializarii in sectorul e-sanatatii.

stefania Doroftei

Articolul precedentCNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Articolul următorEfectele diabetului matern asupra sanatatii metabolice a copiilor