Prof. univ. dr. Viorel Jinga și-a depus candidatura pentru un nou mandat de Rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”

0
262

sursa foto: Jinga Viorel/Facebook

Prof. univ. dr. Viorel Jinga și-a depus candidatura pentru un nou mandat de Rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Alegerile vor avea loc marți, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 19:00, la sediul Facultății de Medicină.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga și-a anunțat candidatura printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

“Împreună cu dumneavoastră, membrii comunității academice, am arătat că putem să CONSTRUIM și vă invit să fiți alături de mine și în următorii ani pentru a CONSOLIDA și a DEZVOLTA în continuare pe temelia prestigiului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, a transmis prof. univ. dr. Viorel Jinga.

Totodată, prof. univ. dr. Viorel Jinga a subliniat că Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București se situează într-o poziție “remarcabilă” în clasamentele internaționale, ocupând primul loc la nivel național în cadrul universităților incluse în Shanghai Ranking. De asemenea, Universitatea înregistrează o tendință ascendentă și în contextul internațional, în domeniul Medicină Clinică (poziția 101-150), Sănătate Publică (poziția 151-200) și Tehnologie Medicală (poziția 151-200).

“Acest progres nu se putea face fără implicarea fiecăruia dintre noi, dar și prin prisma faptului că am acționat drept un tot unitar. Vă mulțumesc și vă asigur că am fost, sunt și voi rămâne OMUL Viorel Jinga.

Sunt convins că prin îmbunătățirea continuă a procesului educational, dezvoltarea infrastructurii, a digitalizării, dar, bineînțeles, și a comunității academice, cu transparență și profesionalism, vom putea pregăti și răspunde împreună de prezentul și viitorul Universității noastre”, a mai transmis prof. univ. dr. Viorel Jinga.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga a precizat, totodată, că mai multe informații “despre viziunea mea și planurile de viitor, vă invit să accesați www.viorel-jinga.ro”.

“Vă mulțumesc pentru încredere și sprijinul dumneavoastră!”, și-a încheiat prof. univ. dr. Viorel Jinga mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga este actualul Rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, după ce a câștigat precedentele alegeri, ce au avut loc în februarie 2020.

Articolul precedentReguli esențiale pentru un somn odihnitor, care îți protejează sănătatea. Le respecți?
Articolul următorSCJU Bihor: Dotările moderne și profesionalismul medicilor au salvat viața unui pacient cu AVC acut