Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, la zi aniversara!

0
69

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase a€œMatei Bals” din Bucuresti, isi serbeaza astazi ziua de nastere.

Nascut in com. Şipote (Orbeni), judetul Bacau, pe 30 august 1956, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie a€œCarol Davila” din Bucuresti in 1979, specializandu-se in boli infectioase si epidemiologie.

in prezent este profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie a€œCarol Davila” Bucuresti si manager al Institutului National de Boli Infectioase a€œMatei Bals”.

Din februarie 2012 este presedintele Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie a€œCarol Davila” din Bucuresti.

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel a detinut din 2009 si pana in 2012 functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii. in tot acest timp s-a ocupat de coordonarea directiilor de asistenta medicala si sanatate publica, de coordonarea resurselor umane, juridice, precum si de relatiile internationale.

Reputatul profesor si-a dedicat intreaga viata carierei medicale, aducandu-si aportul la numeroase studii nationale si internationale si publicand o serie de carti referitoare la bolile infectioase.

Cu ocazia celor 56 de ani impliniti, echipa SanatateaTV.ro ii ureaza a€œLa multi ani!” si multa sanatate!

Articolul precedentVitamina B3, arma de lupta impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice
Articolul următorDr. Marius Filip: Cu cat concurenta producatorilor de soft-uri medicale este mai mare cu atat va creste si calitatea serviciilor