Prof. dr. Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sănătății de la ministrul interimar Cseke Attila

0
117

Prof. dr. Alexandru Rafila a preluat joi mandatul de ministru al Sănătății de la ministrul interimar Cseke Attila.

”Am încredere că ministrul Rafila va fi un ministru eficient și cred că un fost ministru al Sănătății trebuie să aibă echilibrul și reținerea de a lăsa pe actualul deținător, cunoscând cel mai bine sistemul, să decidă”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

”Îi mulțumesc domnului ministru pentru seriozitate și pentru profesionalism. Dânsul chiar în acest al doilea scurt mandat interimar la Ministerul Sănătății dovedește că este una devărat ministru al Sănătății și a făcut foarte multe lucruri importante care să ne ajute să mergem mai departe și să mergem cu un proiect pe termen scurt pentru găsirea celor mai bune soluții pentru ca această pandemie să nu înceapă cu un nou val similar cu valul 4. Ce ne interesează în momentul de față este parteneriatul cu oamenii care lucrează în sistemul de sănătate, ne interesează să găsim modalitatea cea mai bună încât să avem sprijinul populației pentru măsurile de sănătate publică. Asta este ceea ce îmi doresc. (…) Mă interesează profesionalismul și calitatea umană și dorința de a lucra într-o echipă care să ajute România să treacă peste acest moment foarte dificil”, a declarat noul ministru al Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila la preluarea mandatului.

Articolul precedentPrimele teste COVID pe bază de salivă, distribuite în teritoriu. Anunțul ministrului Educației
Articolul următorMinistrul Sănătății: E incredibil ca o ţară din UE să aibă cel mai mare număr de decese raportat la populaţie