Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, cel mai eficient lider medical!

0
178

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase „Matei Bals”, a obtinut premiul pentru leadership medical, in cadrul Galei SanatateaTV, organizata joi, 4 decembrie. Juriul, format din personalitati remarcabile ale lumii medicale, academice si sociale din Romania, a hotarat ca prof. dr. Adrian Streinu Cercel a fost cel mai eficient lider medical al anului 2008.

Prof. Streinu Cercel a fost premiat pentru modul in care a coordonat echipa institutiei medicale pe care o conduce si pentru multitudinea de programe de sanatate pe care le-a implementat. Acesta s-a implicat in dezvoltarea proiectului Centrul Roman HIV/SIDA si in initierea utilizarii PCR de identificare a virusurilor HIV, HBV, CMV si HPV. Mai mult, Institutul de Boli Infectioase „Matei Bals” a fost prima institutie sanitara care a fost certificat ISO 9001: 2000 pentru calitatea serviciilor de asistenta medicala de specialitate pe care le ofera.

SanatateaTV, in parteneriat cu Puls Media Network, a organizat joi, 4 decembrie, Gala SanatateaTV. Organizatorii evenimentului si-au propus premierea tuturor celor care s-au implicat in sustinerea si in promovarea unei vieti sanatoase.

Articolul precedentCele mai mari nume din medicina romaneasca, la Gala SanatateaTV!
Articolul următorSocietatea Romana de Cardiologie a primit Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala!