Dr. Rares Nechifor si Dr. Bogdan Dorobat, premiati pentru inovatie si devotament in medicina!

0
338

Dr. Rares Nechifor si Dr. Bogdan Dorobat au primit premiul pentru inovatie si devotament in medicina, in cadrul Galei SanatateaTV.

Acestia au fost premiati pentru inovatiile aduse in medicina romaneasca, pentru inventiile medicale menite sa sporeasca calitatea vietii bolnavilor dar si sa contribuie la mentinerea starii de sanatate a acestora.

Dr. Rares Nechifor si Dr. Bogdan Dorobat au inventat o metoda revolutionara pentru tratarea sarcinilor extrauterine. Metoda presupune injectarea unor particule care blocheaza vasele sanguine ce alimenteaza sacul embrionar. in urma efectuarii injectiei, acesta se opreste din evolutie si se resoarbe. Totodata, castigatorii premiului pentru inovatie si devotament in medicina au fost cei care au pus bazele radiologie interventionale in Romania, la Spitalul Universitar.

SanatateaTV, in parteneriat cu Puls Media Network, a organizat joi, 4 decembrie, Gala SanatateaTV. Organizatorii evenimentului si-au propus premierea tuturor celor care s-au implicat in sustinerea si in promovarea unei vieti sanatoase.

Articolul precedentCele mai mari nume din medicina romaneasca, la Gala SanatateaTV!
Articolul următorSocietatea Romana de Cardiologie a primit Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala!