Procedura standard de ridicare a sanilor a devenit populara si in randul romancelor

0
21

Procedurile de ridicare a sanilor sunt tot mai populare in Romania. Expertii in chirurgie estetica sustin ca primesc tot mai multe solicitari pentru acest tip de interventie estetica.

Interventia de ridicare a sanilor este procedura de infrumusetare prin care chirurgii plasticieni aduc sanii la nivelul considerat optim pe torace, acestia capatand in urma operatiei si o forma atragatoare, feciorelnica, datorita indepartarii excesului tegumentar. Aceasta este solutia perfecta pentru femeile ai caror sani au suferit transformari dupa nastere si alaptare sau pentru persoanele care au slabit brusc si in urma acestui proces, au ramas cu sani cazuti, dar si pentru persoanele care datorita gravitatiei si varstei constata ca sanii nu mai sunt ca in tinerete. in anumite cazuri, operatia este realizata concomitent cu introducerea de implanturi mamare, pentru obtinerea unui plus de volum.

Procedura chirurgicala de ridicare a sanilor este o operatie complexa, ce consta in realizarea mai multor incizii, eliminarea pielii in exces, redimensionarea si repozitionarea areolei, adica partea din jurul sfarcului.

Ad in title

Mai multe informatii despre acest subiect gasiti pe www.comunicatemedicale.ro

Articolul precedentCe trebuie sa stii cand schimbi medicul de familie
Articolul următorNumar record de transplanturi renale de la donatori in moarte cerebrala