Policlinica Telemedica din Bucuresti a ramas fara curent

0
276

Pacientii dintr-o clinica medicala din Bucuresti sunt consultati la lumina lumanarii, dupa ce unitatea sanitara a ramas fara energie electrica.

Policlinica Telemedica functioneaza intr-un spatiu inchiriat al spitalului Caritas, din Capitala. Spitalul nu mai doreste, insa, prelungirea contractului, asa ca a restrictionat furnizarea de curent electric catre Telemedica. Conducerea policlinicii acuza directorul spitalului Caritas de faptul ca a anuntat expirarea contractului cu doar cateva zile inainte.

Pe de alta parte, contactat de catre SanatateaTV, dr. Bogdan Jansen, managerul spitalului Caritas, a declarat ca reprezentantii unitatii au fost anuntati inca din 16 septembrie cu privire la expirarea contractului. Potrivit acestuia, conducerea Telemedica nu a luat nicio masura in acest sens. Acesta este motivul pentru care s-a hotarat intreruperea curentului.

Managerul spitalului Caritas acuza conducerea Telemedica de lipsa de implicare in solutionarea problemei si in gasirea unui nou spatiu de functionare.

Articolul precedentNou-nascuti inversati la spital
Articolul următorImplantarea auditiva, posibila acum si pentru copiii foarte mici