Phama Forum Iasi, 19-20 martie 2014

0
21

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 19-20 martie la Pharma Forum Iasi, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din Romania.

in cadrul Pharma Forum Iasi, farmacistii si asistentii de farmacie vor avea ocazia sa dezbata problematici referitoare la noua lista de medicamente compensate si gratuite, impactul introducerii cardului de sanatate, reducerea termenelor de plata si buna functionare a farmaciei, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

a€œCa in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. in cadrul Pharma Forum Iasi, participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii ieseni, dar si pentru cei din celelalte orase viitoare gazde”, declara Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Presedintele CFR.

Ad in title

Programul stiintific al Pharma Forum Iasi va fi moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa. Printre speakerii care au dat curs invitatiei se numara Farm. Gabriela Streit, Presedintele Colegiului Farmacistilor Iasi, Prof. dr. Monica Hancianu, Decan, Facultatea de Farmacie, UMF a€œGr.T. Popa” Iasi, Prof. dr. Doina Draganescu, Prodecan, Facultatea de Farmacie, UMF a€œCarol Davilaa€œ Bucuresti, Prof. Dr. Farm. Monica Hancianu, Decan, Facultatea de Farmacie UMF a€œGr.T. Popa” Iasi, Conf. dr. Catalina Stan, Facultatea de Farmacie, UMF a€œGr. T. Popa” Iasi, Prof. Dr. Evelina Moraru, UMF a€œGr.T. Popa” Iasi, Şef Lucrari Dr. Lacramioara Ochiuz, Facultatea de Farmacie, UMF a€œGr.T. Popa” Iasi.

Pharma Forum 2014 isi propune sa promoveze imaginea farmacistilor si a asistentilor de farmacie din Romania, aducand in prim plan rolul si locul farmacistului in sistemul de sanatate. Agenda Pharma Forum 2014 cuprinde subiecte precum a€˜Farmacia moderna, componenta importanta a sistemului de sanatatea€™, a€˜Farmacistul: ghid, educator, consiliera€™, a€˜Managementul performant al farmaciei actualea€™, a€˜Rolul farmacistului in mentinerea sanatatii pacientuluia€™.

Pharma Forum Iasi ii are ca parteneri pe Boehringer Ingelheim, Johnson&Johnson, Antibiotice, Ipsen, Picara, Merk, Kitonail, Fiterman Pharma, Nurofen pentru copii, Strepsils, Biofarm, Torrent, Vifor Pharma, Neuroage, Sunviro Pharma, BMW, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie,Romedic, Paginafarmacistilor, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet.

Pharma Forum Iasi se va desfasura la Hotel Unirea – Sala Cuza, Piata Unirii nr. 5, manifestarea fiind creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC si in curs de acreditare de OAMGMAMR, filiala Bucuresti. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.

Articolul precedentDirectiva europeana antitutun, definitiv adoptata
Articolul următorCampania Nationala Controleaza-ti Diabetul continua cu cea de-a VI-a editie, la Galati