Medical Forum Iasi, 18-19 martie 2014

0
144

Medicii de familie ieseni sunt asteptati in perioada 18-19 martie la Medical Forum Iasi, manifestare stiintifica organizata de mf – Ziarul Medicului de Familie in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Pe agenda Medical Forum Iasi se afla subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor doua zile, medicii de familie ieseni vor avea ocazia sa dezbata problematici referitoare la pachetul de servicii medicale de baza, noua lista de medicamente compensate si gratuite, cardul de sanatate, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

a€œMedical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Programul stiintific al Medical Forum Iasi va fi moderat de presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tanasescu. Printre speakerii care au dat curs invitatiei se numara Prof. Dr. Vasile Astarastoae, Rector, MF a€˜Gr.T. Popaa€™ Iasi, Dr. Anca Deleanu, Presedintele Societatii Medicilor de Familie Iasi, Conf. Dr. Lucian L. Indrei, Director Executiv, DSP Iasi, Prof. Dr. Evelina Moraru, UMF a€˜Gr.T. Popaa€™ Iasi, Conf. Dr. Florin Mitu, Spitalul Clinic de Recuperare, Sectia de Cardiologie, Iasi, Dr. Catalina Mihai, Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, Prof. Dr. Anca Trifan, Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, Dr. Razvan Miftode, Vicepresedinte, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Dr. Cristina Barbu si Dr. Dana Ştefana Popescu, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Prof. Dr. Corina Galasanu, Clinica de Endocrinologie UMF a€˜Gr.T. Popaa€™ Iasi, Prof. Dr. Ostin Mungiu, Facultatea de Medicina, UMF a€˜Gr.T. Popaa€™ Iasi, Dr. Lidia Covaliu, Vicepresedinte, Patronatul Medicilor de Familie.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania. Astfel, editiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizeaza a€˜Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familiea€™. De asemenea, specialistii vor aduce in discutie aspecte privind a€˜Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familiea€™, dar si noutati in ceea ce priveste a€˜Ghidurile si protocoalele terapeuticea€™.

Medical Forum Iasi ii are ca parteneri pe Johnson&Johnson, Antibiotice, Labormed Alvogen, Bristol-Myers Squibb, Angelini, Chiesi, Fiterman Pharma, Nurofen pentru copii, Strepsils, Torrent, Biofarm, BMW, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie, Romedic, Paginamedicala, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet, FarmaMedia.

Medical Forum Iasi se va desfasura la Hotel Unirea – Sala Cuza, Piata Unirii, nr. 5, manifestarea fiind creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.

Articolul precedentDirectiva europeana antitutun, definitiv adoptata
Articolul următorCampania Nationala Controleaza-ti Diabetul continua cu cea de-a VI-a editie, la Galati