Peste 70 de asistenti medicali au participat la Cursul C.O.M.B.A.T. Asist, de la Arad

0
61

Peste 70 de asistenti medicali au participat la prima editie a Cursului C.O.M.B.A.T. Asist ce s-a desfasurat in data de 7 februarie 2014, la Arad.

Pentru ca hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai frecvente afectiuni, Cursul C.O.M.B.A.T. Asist si-a propus implicarea asistentilor medicali in managementul tensiunii arteriale crescute precum si optimizarea ingrijirii pacientului cu hipertensiune arteriala. Astfel in cadrul cursului, asistentii medicali au avut ocazia de a participa la doua ateliere practice ce au vizat masurarea corecta a tensiunii arteriale si comunicarea cu pacientii hipertensivi.

De asemenea, cu prilejul Cursului C.O.M.B.A.T. Asist a avut loc si o intalnire cu pacientii hipertensivi in cadrul careia medicii specialisti au oferit sfaturi pentru o viata sanatoasa.

Cursul Combat Asist, editia Arad, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune. Lucrarile din cadrul Cursului C.O.M.B.A.T. Asist, editia Arad, au fost sustinute de dr. Valeria Herdea, prof. univ. dr. Elena Ardeleanu, as. Elena Paun si as. Florica Havran.

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentTaxa clawback diferentiata,unul din subiectele discutate de ministrul Eugen Nicolaescu cu reprezentantii ARPIM
Articolul următorDan Raican: Pacientii cu Parkinson sunt adesea stigmatizati de societate