Aproximativ 200 de participanti la Cursul C.O.M.B.A.T. 2, de la Arad

0
32

Aproximativ 200 de medici si 13 speakeri de renume ai medicinei romanesti s-au reunit timp de noua ore in cadrul Cursului National de Management al Bolnavului Hipertensiv -Actualitati in Diagnostic si Tratament, editia a doua, de la Arad. Scopul evenimentului a fost acela de a aduce in fata medicilor practicieni din diferite specialitati, cele mai noi informatii privind managementul hipertensiunii arteriale.

„M-am bucurat atat personal pentru acest curs cat si din punct de vedere profesional, pentru colegii mei aradeni care au avut ocazia sa audieze personalitati importante ale medicinei. in acelasi timp medici au putut sa ia contact cu abordarea unui subiect de mare actualitate din punct de vedere disciplinar si interactiv. in cadrul cursului s-a incercat sa se atinga cele mai importante probleme cu care se ocupa medicul practician, de la primul contact cu pacientul pana la evaluarea finala si mesajele de fiecare data au incercat sa fie corecte si cat se poate de concrete pentru activitatea noastra de fiecare zi”, a declarat in cadrul Cursului COMBAT 2, de la Arad, prof. univ. dr. Corina Zorila, sef Sectie Medicina Interna 2, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Temele abordate in cadrul Cursului COMBAT 2 au vizat actualitatile in diagnosticul hipertensiunii arteriale, complicatiile cardiace ale hipertensiunii arteriale, tulburarile metabolice in hipertensiune arteriala, microalbuminuria si HTA, hipertensiunea arteriala la varstnic, urgentele hipertensive, si tratamentul recomandat in hipertensiune arteriala.

Ad in title

Cursul National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, Arad, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune in data de 7 februarie 2014.

Cordonatorul stiintific al evenimentului a fost prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.

Partener: Servier

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentTaxa clawback diferentiata,unul din subiectele discutate de ministrul Eugen Nicolaescu cu reprezentantii ARPIM
Articolul următorDan Raican: Pacientii cu Parkinson sunt adesea stigmatizati de societate