Peste 300 de participanti si aproximativ 20 de lectori la Conferinta Managementul Dislipidemiilor, Obezitatii si Sindromului Metabolic 2015

0
203

Ajunsa la cea de-a V-a editie, Conferinta Managementul Dislipidemiilor, Obezitatii si Sindromului Metabolic a reunit la Bucuresti in perioada 27-28 noiembrie 2015 peste 300 de medici, specialisti in diabet, nutritie si boli metabolice, dar si cardiologi si medici de familie.

in cadrul sesiunilor stiintifice, lectorii au comentat impreuna cazuri clinice, dar au prezentat si cele mai relevante cercetari privind dislipidemiile, sindromul metabolic, infarctul, controlul glicemic sau colesterolul alimentar.

Cea de-a V-a Conferinta Managementul Dislipidemiilor, Obezitatii si Sindromului Metabolic a fost un eveniment organizat stiintific de Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Co-presedintii manifestarii au fost acad. Maya Simionescu, directorul Institutului National de Biologie si Patologie Celulara si prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Management evenimentului a fost asigurat de Sanatatea Press Group.

Articolul precedentZiua Mondiala de Lupta Impotriva HIV/SIDA: 2030, tinta OMS pentru a pune capat SIDA
Articolul următorCursuri de educatie medicala si prim ajutor pentru copiii din Cluj si Sibiu prin proiectul „Sunt Primul Ajutor! SPA Junior”