Peste 180 de medici au participat la Cursul National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, editia a II-a, Pitesti

0
54

Peste 180 de medici din diferite specialitati si 12 speakeri de renume ai medicinei romanesti s-au reunit timp de aproximativ noua ore in cadrul Cursului National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, editia a doua. Evenimentul s-a desfasurat in data de 29 noiembrie 2013, la Pitesti.

in cadrul cursului COMBAT, editia Pitesti, au fost prezentate si analizate cazuri clinice ilustrative, pornind de la ghidurile actuale de practica medicala in hipertensiunea arteriala, de unii dintre lectorii de renume ai medicinei. Mai mult decat atat, aceasta noua editie a cursului a adus si un plus de interactivitate cu medicii prezenti la eveniment, acestia fiind indemnati sa participe activ la discutiile din cadrul sesiunilor.

Temele dezbatute au vizat actualitatile in diagnosticul hipertensiunii arteriale, complicatiile cardiace ale hipertensiunii arteriale, tulburarile metabolice in hipertensiune arteriala, microalbuminuria si HTA, hipertensiunea arteriala la varstnic, urgentele hipertensive, si tratamentul recomandat in hipertensiune arteriala.

Coordonatorul stiintific al evenimentului a fost prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.

Cursul National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, editia Pitesti, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune.

Partener: Servier

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentRemodelarea sanilor, metoda care te scapa de dureri si iti reda aspectul unui bust mai tanar!
Articolul următorDr. Adrian Pana: Un management defectuos, principala concluzie in urma controlului efectuat la Institutul Oncologic Bucuresti