„Nutritie, Sanatate, Longevitate”, manifestare in care experti in nutritie discuta despre principiile unei alimentatii sanatoase

0
48

Specialisti din domeniul nutritiei, dar si medici de familie s-au adunat la aceeasi masa de discutii cu ocazia Simpozionului „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, editia a cincea, ce s-a desfasurat in data de 20 noiembrie 2013, la Oradea.

Manifestarea a avut ca scop informarea si promovarea unor mesaje corecte in ceea ce priveste importanta alimentatiei sanatoase si a stilului de viata sanatos, mesaje ce provin de la experti in domeniul nutritiei.

in cadrul manifestarii au conferentiat prof. univ. dr. Amorin Popa, seful Centrului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Oradea, conf. univ. dr. Romulus Timar, seful Centrului Clinic de Diabet, Nutritie si Boli metabolice Timisoara si conf. univ. dr. Luiza Demian, sectia de Medicina Interna, Spitalul Clinic Judetean Oradea.

Partener stiintific: Asociatia Romana de Studiu al Obezitatii

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentRemodelarea sanilor, metoda care te scapa de dureri si iti reda aspectul unui bust mai tanar!
Articolul următorDr. Adrian Pana: Un management defectuos, principala concluzie in urma controlului efectuat la Institutul Oncologic Bucuresti