Peste 50 de asistenti medicali au participat la prima editie a Cursului COMBAT Asist de la Pitesti

0
25

Peste 50 de asistenti medicali au participat la prima editie a cursului COMBAT Asist – Cursul National Managementul Bolnavului hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, ce s-a desfasurat in data de 29 noiembrie 2013 la Pitesti.

Cursul COMBAt Asist a avut ca scop implicarea asistentilor medicali in managementul tensiunii arteriale crescute, precum si optimizarea ingrijirii pacientului cu hipertensiune arteriala.

in cadrul cursului COMBAT Asist, asistentii medicali au avut ocazia sa participe la doua ateliere practice, dar si la o intalnire cu pacientii hipertensivi.

Ad in title

Prima editie a cursului Combat asist a adus in atentia participantilor informatii de ultima ora ce au vizat importanta preventiei si a tratamentului adecvat in hipertensiunea arteriala, modul in care poate fi abordata o familie cu risc de hipertensiune arteriala, dar si importanta adoptarii unui stil de viata sanatos.

Lucrarile din cadrul cursului Combat Asist au fost sustinute de dr. Valeria Herdea, dr. Gindrovel Dumitra si as. Elena Paun.

Cursul Combat Asist, editia Pitesti, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune.

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentRemodelarea sanilor, metoda care te scapa de dureri si iti reda aspectul unui bust mai tanar!
Articolul următorDr. Adrian Pana: Un management defectuos, principala concluzie in urma controlului efectuat la Institutul Oncologic Bucuresti