Peste 1500 de galateni si-au testat gratuit glicemia in cadrul Campaniei Nationale „Controleaza-ti Diabetul”

0
119

Peste 1.500 de galateni si-au testat gratuit glicemia si hemoglobina glicata in cadrul Campaniei Nationale a€œControleaza-ti Diabetul”, editia Galati, eveniment organizat de Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice in parteneriat cu Centrul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Galati.

Campania Nationala Controleaza-ti Diabetul, editia a VI-a, a debutat cu o conferinta de presa in cadrul careia specialisti in diabet, nutritie si boli metabolice, dar si autoritatile au subliniat importanta preventiei si educatiei in diabetul zaharat.

Pentru ca miscarea este un factor important in preventia diabetului zaharat, galatenii au participat la o serie de activitati dedicate adoptarii unui stil de viata sanatos, bazat pe o dieta echilibrata si sport.

De asemenea, galatenii au avut ocazia de a circula cu mijloace de transport in comun, colantate cu mesajul campaniei: Controleaza-ti diabetul – Lupta impotriva diabetului inseamna preventie si control!

Organizator stiintific: Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Partener local: Centrul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice din Galati

Organizator stiintific local:Universitatea de Medicina si Farmacie a€œDunarea de Jos” Galati

Parteneri institutionali locali: Primaria Municipiului Galati, Institutia Prefectului Judetului Galati, Consiliul Judetean Galati

Parteneri: Galati Shoping City, Fantastic Dance School

Partener principal: Astra Zeneca

Partener Testari: MSD

Partener Gold: Sanofi

Partener Silver: Abbott, Worwag Pharma

Partener: Servier

Parteneri media strategici: Sanatatea TV si Comunicate Medicale

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentIncepe Saptamana Europeana a Vaccinarii
Articolul următorRomanii, printre europenii cei mai nemultumiti de conditiile de munca. Sanatatea la locul de munca necesita imbunatatiri