Personalitatile medicale, premiate la Gala SanatateaTV!

0
218

www.sanatateatv.ro, prima televiziune online, dedicata exclusiv sanatatii, organizeaza astazi, 4 decembrie, in parteneriat cu Puls Media Network, Gala SanatateaTV.

Gala SanatateaTV, organizata anual, va premia implicarea in promovarea unei vieti sanatoase. Premiile se adreseaza medicilor care au avut realizari deosebite pe parcursul ultimului an, companiilor medicale care s-au implicat activ in domeniu, jurnalistilor din sfera sanatatii, asociatiilor medicilor si ale pacientilor, dar si oamenilor de afaceri care au investit in sistemul sanitar. Evenimentul se va desfasura astazi, 4 decembrie, incepand cu orele 19.30, la hotel Novotel, sala Paris.

Simona Vladica, director de dezvoltare SanatateaTV, a declarat ca se vor acorda premii pentru urmatoarele categorii: Premiul pentru leadership medical, Premiul pentru inovatie si devotament in medicina, Premiul pentru programe business dedicate sanatatii, Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala, Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti, Premiul pentru cel mai tenace jurnalist pe sanatate, Premiul eco-sanatate pentru promovarea unei vieti si alimentatii sanatoase, Premiul Mens sana in corpore sano.

SanatateaTV va acorda: „Premiul pentru intreaga cariera medicala”, „Premiul pentru cea mai buna editura medicala”, „Premiul pentru initiativa si perseverenta in promovarea preventiei in sanatate, a importantei produselor naturale si a metodelor ecologice de productie” si premiul pentru „Activitatea publicista in anul 2008”.

Pentru o mai mare transparenta in privinta acordarii premiilor, managerul SanatateaTV, Alina Oprea, sustine ca acestea vor fi desemnate de un juriu format din personalitati ale lumii medicale, sociale, economice si academice din Romania. Printre membrii jurului se numara prof. univ. dr. Florian Popa (rectorul UMF „Carol Davila”), prof. dr. Mircea Ifrim (presedintele Comisiei pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor), prof. dr. Ioan Lascar (presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti), prof. dr. Dragos Stanciu (decanul Facultatii de Stomatologie din cadrul UMF „Carol Davila”), Dr. Radu Balanescu (sef lucrari UMF „Carol Davila”), Florin Pogonaru (presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania), Mircea Popescu (vicepresedintele Curtii de Conturi), dr. Marian Burcea (director general Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti), Mihai Constantin (prezentatorul principalului jurnal de stiri al TVR), Dan Miclea (director MediaKompass), Radu Bogdan (directorul singurului cotidian in limba engleza din Romania), Cornelia Stanciu (senior reporter sanatate Agerpres) si Oana Munteanu (reporter special sanatate News In).

Claudia Marinas, PR Executive al SanatateaTV, a declarat ca printre sponsorii Gala SanatateaTV, editia 2008, se numara compania A&D Pharma, departamentul MagnaPharm, divizia AmGen; Oana Belu, proprietar Domeniile Ostrov; Biofarm si ASI.

Partenerii Media ai SanatateaTV, la organizarea Galei, sunt Puls Media Network, Jurnalul National, Ziare.ro, Media Kompass, Medic4all, Oblique TV Magazin, Info Sanatate, Şapte Seri si Gazeta de Olt.

Organizatorii acestui eveniment, SanatateaTV si Puls Media devin adeptii ideii conform careia ADEVĂRATELE VALORI SE PREMIAZĂ!

Articolul precedentCombinatie de gene care influenteaza dezvoltarea gripei
Articolul următorNoi reguli pentru serviciile de ambulanta!