Personalitati ale lumii medicale europene prezente la Prima Conferinta Internationala a Societatii Romane de Hipertensiune

0
60

Prima Conferinta Internationala a Societatii Romane de Hipertensiune si-a deschis portile in data de 21 iunie 2012 la Iasi, avand invitate personalitati de marca ale lumii medicale europene, care au impartasit celor prezenti din experienta lor. Alaturi de cei 445 de participanti romani, au fost invitati si 15 specialisti straini, care s-au aratat incantati de manifestarea stiintifica.

a€œEste o veste buna ca o noua societate s-a infiintat in Europa. Este un organism infiintat ca o societate, chiar daca multi dintre profesionistii din spatele acestuia coopereaza de multi ani cu Societatea Europeana de Hipertensiune. Societatea Europeana de Hipertensiune si-a luat angajamentul sa raspandeasca excelenta in intreaga Europa. Ceea ce este foarte important in reducerea morbiditatii si mortalitatii induse de hipertensiune este ca sustinerea sa se raspandeasca si in randul populatiei. Nu doar sa fie mentinuta in centrele de excelenta. Este foarte clar ca informatiile despre cat de important este sa tratezi si sa controlezi hipertensiunea pot fi aplicate la nivelul intregii populatii” a declarat prof. univ. dr. Josep Redon, presedinte Societatea Europeana de Hipertensiune.

Impresionati de nivelul stiintific al Primei Conferinte Internationale a Societatii Romane de Hipertensiune au fost si prof. univ. dr. Margus Viigimaa din Estonia si prof. univ. dr. Gianfranco Parati din Italia.

Prima Conferinta Internationala a Societatii Romane de Hipertensiune s-a desfasurat in perioada 21-23 iunie la Iasi, La Biblioteca Centrala Universitara a€œMihai Eminescu.”

Articolul precedentSuplimentele pe baza de fier pot reduce oboseala cu 50%
Articolul următorCampania Nationala „Controleaza-ti Diabetul!”, o actiune de educatie si preventie in diabetul zaharat