Protezele dentare au in general o durata de viata destul de lunga, insa totul depinde de modul in care acestea au fost ingrijite, dar mai ales daca au fost respectate recomandarile medicului stomatolog in momentul fixarii unei proteze dentare.

Vizita la medicul stomatolog este extrem de importanta, de aceea nu trebuie neglijata, deoarece in timp maxilarul si mandibula unei persoane care poarta proteza dentara se micsoreaza si atunci e nevoie de unele modificari ale protezei. De asemenea, in cadrul vizitei la medicul stomatolog, pacientul se asigura ca proteza dentara este in stare buna si ca fixarea s-a facut in mod corect fara a leza gingiile. Rolul protezelor dentare este foarte important, acestea contribuind la imbunatatirea masticatiei, digestiei, vorbirii, dar si la pastrarea unui zambet frumos.

Mai multe informatii puteti afla de la specialistii Clinicii Stomatologice Multident.

Clinica Stomatologica Multident este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii personalizate pentru fiecare dintre ei. Clinica ofera servicii clinice de inalta calitate, tehnologie stomatologica de ultima ora, profesionisti dedicati nevoilor pacientilor, intr-un mediu prietenos si reconfortant. Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. De aceea, specialistii Clinicii Stomatologice Multident se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie.

Un articol despre acest subiect gasiti aici